Business software

Voor veel organisaties geldt dat zij ooit gestart zijn met automatisering en daarbij de focus hebben gelegd op de financiele kant. Daarmee zijn de financieel administratieve systemen geautomatiseerd in een organisatie. Maar voldoet deze software nog wel aan de wensen van vandaag? Sluit deze software nog wel aan op het proces van een organisatie.

in de praktijk komen wij bij ondernemers die een keuze hebben gemaakt qua business software vanuit deze financiële hoek. Maar de wens wordt steeds groter om meer van relaties vast te leggen (CRM), het interne proces beter te ondersteunen (Levering goederen, planning van werk) en de klant toegang te geven tot gegevens uit de interne system (klantportaal). Maar sluit hierin de software nog wel aan bij je wensen?

Vaak koop je teveel, of juist te weinig qua software. Maar is het dan nog mogelijk om de software aan te passen op de gewenste functionaliteit. Vaak houdt dit in dat er op standaard software maatwerk moet worden toegepast. Keep IT Cheap weet als geen ander dat dit niet de route is die je wenst. Keep IT Cheap heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het bouwen van software op maat. Dit houdt dus in dat wij eenvoudig onze software per klant kunnen uitbreiden met de gewenste functies. En is dit een wens die wij voor meer klanten terug zien komen? Dan maken wij hier weer een standaard module van die eenvoudig toe te passen is voor andere relaties. Je profiteert dus eenvoudig van de aanwezige kennis. Ook zijn er in de markt vele buildingblocks beschikbaar die wij toe kunnen passen. Deze manier van ontwikkelen zorgt ervoor dat wij altijd de software aan kunnen passen aan je wensen. Je koopt hierbij nooit te veel, omdat wij MVP ontwikkelen. Niets teveel en niets te weinig. Maar ook geen lange ontwikkeltijd om iets op te leveren.