Online visie

Wij zien dat veel organisaties bezig zijn om de processen vanuit de interne kant van een organisatie aan het optimaliseren zijn. Keep IT Cheap is een organisatie die juist houdt van omdenken. Kortom, waarom start je je proces niet bij je prospects. Er zijn veel organisatie die wel een website hebben. Wie niet tegenwoordig. Maar weet je wel als organisatie wie je website bezoekt. Er zijn tegenwoordig genoeg tools beschikbaar om wat te doen met uw website bezoekers. Detecteer, registreer en verbind en boei. Hoe zorgt u ervoor dat u al in een vroegtijdig stadium in contact treed met uw potentiele leads. Veel organisatie missen hier al de klant van morgen.

Een formulier op uw website. Wie kent dit niet. Maar waar landt de informatie uit het formulier welke door uw prospect wordt ingevuld? Hoogstwaarschijnlijk in een mailbox. Wat nu als u deze informatie uit een formulier direct in uw CRM systeem laat landen. Zowel de NAW gegevens van degene die het formulier heeft ingevuld, maar ook de vraag of wens. De eerste stap in een nieuwe lead voor uw organisatie.

Doet een bezoeker van uw website al zaken met u? Dan heeft u de mogelijkheid om samen met ons een webshop op te zetten, waarin u uw producten en diensten kunt aanbieden. Generiek of op maat van uw bezoeker. Met onze Webshop zorgen wij dat de bestelmodule van het achterliggende pakket uitgebreid gaat worden. Totale integratie van webshop tot levering. En advies op maat als u al een relatie heeft met degene die uw webshop bezoekt.

De volgende stap is om vanuit de Webshop in te loggen in uw klantportaal. Uw klantportaal is de front end kant van uw interne systemen, waarin u uw zakelijke klanten kunt voorzien van informatie, zoals facturen, leveringen, rapportages en ga zo maar door. U verlegt daarmee de functie die u jaren lang zelf heeft vervult naar uw relaties. Self Service voorzieningen zorgen ervoor dat u uw klant kunt bedienen op een manier waardoor ze zelf aan de knoppen kunnen zitten. Uw medewerkers hebben daarmee minder verloren tijd aan administratieve processen. Zij kunnen zich toeleggen op Customer Care en advies. Daar waar uw toegevoegde waarde ligt vanuit uw medewerkers.

En tot slot levert Keep IT Cheap Business Software die aansluit bij uw wensen in het MKB. Doordat wij veel ervaring hebben en zien dat business software veel mogelijkheden biedt, maar dit in de regel beperkt gebruikt wordt. U koopt dus meer dan u nodig heeft. Maar wij zijn van mening dat het met name zo is, dat systemen niet met elkaar in verbinding staan. Business Software is gericht op de interne processen bij organisaties en sluiten niet aan bij de wens van uw klanten. U kunt vaak uw klanten niet de mogelijkheid bieden om inzicht te krijgen wat zij bij u afnemen.

Met de totale software integratie zorgt Keep IT Cheap ervoor dat u uw proces van website, webshop, klantportaal en business software zich als een geheel gaan gedragen. Omdat het ook een geheel is!

Weten hoe Keep IT Cheap u kan helpen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren om uw klant daarmee centraal te stellen! Neem contact op met ons.