Airconditioning

Sterk in duurzame energie

Airconditioning voor particulier en MKB

VHTI verzorgt airconditioning systemen voor woningen. Zomers worden steeds warmer. Hoe lekker is het dan om in de warme zomer dagen toch heerlijk te slapen. We zien dat met name in de particuliere markt de vraag naar airco voor de slaapkamer toeneemt. En het is zeker betaalbaar. Met name als je je bedenkt dat een airco systeem ook gebruikt kan worden in de wintermaanden om te verwarmen. Aangezien we toch van het gas af moeten, kan dit de eerste stap zijn om bijvoorbeeld een bovenverdieping (waar de verwarming in de regel vaak niet aanstaat), de airco de verwarming te laten regelen in de wintermaanden, mocht het nodig zijn.

Ook voor kantoor omgevingen, verzorgen wij graag de aanleg van airco systemen. Doordat de warme periodes in de zomer langer worden, gaat dit ten koste van de productiviteit van uw organisatie. Zorgen dat uw medewerkers ook in de zomer maanden behaaglijk kunnen blijven werken, zonder dat dit ten koste gaat van uw productiviteit? Bel ons voor advies, wat wij voor u kunnen doen!

Een airco binnenunit lelijk ? Kijk dan eens op op de website van Daikin, waar een uitgebreide beschrijving staat van het Stylish concept. Het is niet alleen met een App te bedienen maar ziet er ook nog een mooi uit ! De Stylish lijn is verkrijgbaar in wit, zilver of zwarthout.